Три тижні голодування: стало відомо про тяжкий стан Олега Сенцова
Категорія
Україна
Дата публікації

Три тижні голодування: стало відомо про тяжкий стан Олега Сенцова

Три тижні голодування: стало відомо про тяжкий стан Олега Сенцова

Незаконно утримуваний в російській в'язниці український режисер Олег Сенцов, який три тижні тому оголосив безстрокове голодування, втрачає зуби і волосся. Йому щодня вливають літр глюкози.

Про стан здоров'я Олега Сенцова повідомила його сестра Наталія Каплан в інтерв'ю журналістам в ході акції на підтримку режисера, яка 2 червня пройшла в Києві на Майдані Незалежності, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

"Він блідий, втрачає зуби, втрачає волосся. Я думаю, що більш докладна інформація у нас буде завтра, коли його відвідає адвокат. Поки відомо, що йому вливають літр глюкози щодня", - повідомила сестра Сенцова.

Наталія також зазначила, що Олег відмовляється від побачень з рідними, так як без близьких йому легше триматися емоційно. При цьому вона намагається знайти спосіб, щоб зв'язати з братом по відеозв'язку, але не впевнена, що Сенцов захоче цього.

Сестра режисера також подякувала всім людям за підтримку Олега. Вона запевнила, що він знає про всі акції, які проводяться в усьому світі з його ім'ям. Каплан переконана, що ці акції дуже важливі як для Сенцова, так і для інших заручників Кремля, так як якщо про проблему не говорити голосно, про неї ніхто не почує і не вирішуватиме.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські зірки записали звернення до всього футбольного світу з проханням підтримати Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?