Справжня пародія: скандальну українську співачку знову звинуватили в плагіаті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Справжня пародія: скандальну українську співачку знову звинуватили в плагіаті

Справжня пародія: скандальну українську співачку знову звинуватили в плагіаті
Джерело:  online.ua

Українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, запідозрили в черговому плагіаті. В її новому кліпі "Сумасшедшая", прем'єра якого відбулася 31 травня, помітили разючу подібність з кліпом іншої скандальної зірки Світлани Лободи, а також з кліпами знаменитої співачки Дженніфер Лопес, передає ONLINE.UA.

Новий кліп Ані Лорак знятий на острові Крит. У ньому представлені кілька локацій - берег морського пляжу, затишний готель і гірські куточки Криту. У кадрі також з'являється автомобіль на пустельному курорті.

"Справжня пародія на кліп Лободи "Твои глаза"," Копіює Лободу! Причому сильно"," Деякі сцени вже дуже нагадують кліп Джей Ло - "I'm into you". Особливо, де вона лежить на чоловікові"," Дуже красиво, але повністю скопійовано з декількох кліпів Дженніфер Лопес", - коментують новий кліп Лорак користувачі мережі.

При цьому відео кліпу набирає популярність в мережі. За перші кілька днів тільки на Youtube його переглянули майже 2 млн користувачів. Також ролик потрапив у вкладку "в тренді".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ані Лорак несподівано виконала відому українську пісню на концерті в Австралії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?