Непоправна втрата: на 33-му році життя помер відомий український хореограф
Категорія
Україна
Дата публікації

Непоправна втрата: на 33-му році життя помер відомий український хореограф

Непоправна втрата: на 33-му році життя помер відомий український хореограф
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 1 червня, помер відомий український хореограф Микола Бойченко. Артист, відомий глядачам за проектом "Танцюють всі", пішов з життя у віці 32 років.

Про смерть Бойченка повідомила його колега і балерина Даша Малікова в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Малікова не уточнила причини смерті молодого хореографа. Вона зазначила, що оприлюднила всю інформацію, яку хотіла сказати сім'я Миколи. Також балерина повідомила, що похорон Бойченка відбудеться у вівторок, 5 червня.

Микола Бойченко народився в Севастополі, але 13 років тому переїхав до Києва, де заснував власний балет d'arts Dance Project. Пізніше він став хореографом-постановником на шоу "Х-фактор" і брав активну участь в проекті "Танцюють всі". Також артист був режисером-постановником на проекті "Україна має талант".

Українці в шоці від сумної новини про смерть Миколи Бойченко. Вони вважають його відхід з життя непоправною втратою.

"Коля ... шок і повірити не виходить ... тепер ти будеш літати ... Спасибі, що Ти був такою Людиною і Талантом !!! Дякую за все добро Тобі і стільки звершень !!! Назавжди Твої посмішка і голос залишаться в пам'яті. боляче ... ","Чому такі люди нас покидають? (((((","Який кошмар ... непоправна втрата .. Царство Небесне ..."," Не віриться просто ... світла пам'ять ..", Співчуваю !!!!! Не можу в це повірити ... ","Невже лікарі не змогли .... ???????? Чому ж ...... Завжди живий! Завжди серед нас ...","Мовчимо і сумуємо"," Світла пам'ять .... Сили духу рідним і близьким",- пишуть шанувальники Бойченка в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 18 травня помер відомий український журналіст Ігор Пох.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?