Дочка Трампа опинилася в гучному скандалі в США: президент різко відреагував
Категорія
Світ
Дата публікації

Дочка Трампа опинилася в гучному скандалі в США: президент різко відреагував

Дочка Трампа опинилася в гучному скандалі в США: президент різко відреагував
Джерело:  online.ua

На популярному американському каналі TBS телеведуча Саманта Бі в нецензурній формі розкритикувала Іванку Трамп за те, що вона не може вплинути на батька. Президент різко відреагував на це, закликавши звільнити "бездарну" ведучу низькорейтингового шоу.

Різкий коментар щодо телеведучої Трамп написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Чому вони не звільняють бездарну Саманту Бі за жахливу мову, яку вона використовує в своєму низькорейтинговому шоу? Абсолютно подвійні стандарти. Але нічого, ми кращі і ще довго будемо такими",- написав Трамп.

Після жорсткої реакції президента Саманта Бі поспішила вибачитися перед Трампом і його дочкою. На своїй сторінці в соцмережі телеведуча написала, що її лайка в ефірі шоу була недоречною і непробачною.

"Я хотіла б вибачитися перед Іванкою Трамп і моїми глядачами за лайку в моєму шоу ... Це було недоречно і непробачно. Я перейшла межу і глибоко жалкую про це",- написала телеведуча.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп осоромився в соцмережі, забувши ім'я дружини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?