Вогненебезпечне "Святе джерело": в Росії виникли проблеми з черговим сувеніром до ЧС-2018
Категорія
Світ
Дата публікації

Вогненебезпечне "Святе джерело": в Росії виникли проблеми з черговим сувеніром до ЧС-2018

Вогненебезпечне "Святе джерело": в Росії виникли проблеми з черговим сувеніром до ЧС-2018
Джерело:  online.ua

У Росії випустили черговий сувенір до ЧС-2018. Їм виявилися 2,5-літрові пляшки в води в формі м'яча під назвою "Святе джерело". Як з'ясувалося, ці пляшки з водою вогненебезпечні, тому гіпермаркети популярних мереж відмовилися від продажу цього сувеніра.

Небезпеку кулястих пляшок довели російські журналісти шляхом експерименту, результати якого показали на відео в мережі, передає ONLINE.UA.

Небезпека бутильованої води "Святе джерело" полягає в кулеообразної формі пляшок. Як виявилося, незвичайна тара на сонці пожежонебезпечна - вона збирає сонячні промені в одній точці, в якій буквально за хвилину виникає полум'я.

Творці сувеніра до ЧС-2018 запевнили, що виробник гарантує безпеку і якість продукції, але при дотриманні умов зберігання, в яких зазначено, що пляшки з водою потрібно зберігати в сухому і затемненому провітрюваному приміщенні.

Після того, як стало відомо про небезпеку кулястих пляшок води "Святе джерело", здатних запалювати предмети при попаданні прямих сонячних променів, гіпермаркети Росії відмовилися від цієї продукції. На сьогоднішній день відомо, що "Святе джерело" зняли з продажу в мережі "Лента", "Ашан" і "Магніт".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії до ЧС-2018 випустили незвичайну матрьошку з натяком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?