Фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета отримав престижну нагороду в Європі
Категорія
Культура
Дата публікації

Фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета отримав престижну нагороду в Європі

Фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета отримав престижну нагороду в Європі
Джерело:  online.ua

Український фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета отримав одну з найпрестижніших європейських нагород. Картина "Вбивство Павла" була визнана кращою на DIG Award 2018 - почесна нагорода була вручена 2 червня в Італії одній з його авторок, Олені Логінової.

Про це повідомила журналістка "Слідство. Інфо" Ганна Бабинець, яка брала участь в створенні фільму про вбивство Шеремета, передає ONLINE.UA.

"Фільм-розслідування спільного виробництва Следствіе.Інфо і Organized Crime and Corruption Reporting Project був визнаний кращим, зокрема, за фільм Al Jazeera та інших всесвітньо відомих медіа",- написала Анна.

Це не перша почесна нагорода, яку отримав фільм "Вбивство Павла". Раніше картина завоювала одну з найпрестижніших світових нагород в журналістських розслідуваннях - IRE (Investigative Reporters and Editors Award).

Відзначається, що перше місце на DIG Award 2018 "Слідство. Інфо", яке зняла фільм про вбивство Шеремета, розділило з газетою The New York Times, що зняла серію матеріалів про сексуальні домагання в Голлівуді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фільм "Донбас" Лозниці отримав премію за кращу режисуру на Каннському кінофестивалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?