Російські артисти дали черговий концерт в окупованому Донецьку: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російські артисти дали черговий концерт в окупованому Донецьку: з'явилося відео

Російські артисти дали черговий концерт в окупованому Донецьку: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У суботу, 2 червня, в окупованому Донецьку дали черговий концерт російські зірки. Захід був присвячений Дню захисту дітей.

Відео виступу російських зірок перед мешканцями "ДНР" опублікували в мережі ЗМІ, підконтрольні бойовикам, передає ONLINE.UA.

Зокрема перед донеччанами виступили екс-солістка "Тату" Олена Катіна, співачка Юлія Началова і група "Прем'єр-міністр". Їх концерт проходив в центральному парку культури і відпочинку імені Щербакова.

Місцеві ЗМІ повідомили, що на концерт російських зірок прийшло більше п'яти тисяч осіб, але на опублікованому відео видно, що ця цифра дуже перебільшена - людей на заході набагато менше.

Також в ролику показані міні-інтерв'ю з російським артистами, які приїхали в "ДНР". Вони сказали, що вирішили виступити в окупованому Донбасі заради дітей, щоб подарувати їм свято.

При цьому в мережі негативно обговорюють черговий концерт російських зірок в окупованому Донецьку. Зокрема, коментатори пишуть, що ці "забуті" всіма артисти вже давно ніде не виступали, тому з радістю погодилися на поїздку в "ДНР", причому безкоштовну.

"Зокрема для невибагливої і нерозпещеної зараз публіки на окупованій території України,"запалювали" позбавлена за пияцтво водійських прав Юлія Началова, постарілі "Прем'єр-міністри" і колишня "татушка" Олена Катіна. Зараз, коли для їх "самореалізації" закрит ще й такий великий майданчик, як Україна, то доводиться задовольнятися малим - покликали безкоштовно в Донецьку виступити - і то добре", - коментують користувачі мережі концерт російських зірок в "ДНР".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, в День перемоги в ОРДЛО виступили Олег Газманов, Віка Циганова, Олександр Маршал і Вадим Самойлов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?