В смертельній ДТП загинула "Місіс світу-2018": опубліковані моторошні фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В смертельній ДТП загинула "Місіс світу-2018": опубліковані моторошні фото

В смертельній ДТП загинула "Місіс світу-2018": опубліковані моторошні фото
Джерело:  Sputnik Киргизстан

У ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова. 30-річна жінка, яка перемогла на конкурсі Miss Universe Beauty - 2018 у номінації "Missis World", загинула на місці події в момент зіткнення авто зі стіною, що огороджує кладовище.

Моторошні фото з місця аварії, в якій загинула "Місіс світу-2018", опублікувало видання Sputnik Киргизстан, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що крім Саніі Шакірової в автомобілі Ravon знаходилися ще дві людини - водій і пасажир. Вони госптіталізовані з важкими травмами в обласну лікарню і Бішкекський науково-дослідний центр травматології та ортопедії.

Аварія сталася на трасі Баликчи - Ананьєва - Каракол. Винуватцем аварії став водій авто, який не впорався з керуванням.

Джерело нагадує, що у загиблої Саніі Шакірової залишилося троє дітей, старшому з яких всього 12 років. У Киргизстані вона володіла кількома салонами краси і школою-салоном.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, в Білорусі потрапила в смертельну аварію дитяча футбольна команда з України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?