"Може і Микола II живий?": поїздка "княгині" Романової по Кримському мосту викликала істерику в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

"Може і Микола II живий?": поїздка "княгині" Романової по Кримському мосту викликала істерику в мережі

"Може і Микола II живий?": поїздка "княгині" Романової по Кримському мосту викликала істерику в мережі
Джерело:  online.ua

Скандальний Кримський міст, незаконно побудований Путіним на окупованому півострові, відвідала "княгиня" Романова Марія Володимирівна і її син "цесаревич" Георгій Михайлович. "Царський" візит відбувся ввечері 2 червня.

Відео поїздки "княгині" з династії Романових по Кримському мосту опублікували російські ЗМІ в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Пропагандисти в коментарях до відео написали, що Марія Романова є онукою Кирила Володимировича, який в 1924 році проголосив себе "імператором у вигнанні". Вона приїхала до окупованого Крим з нагоди "235-річчя від дня входження Криму до складу Російської імперії".

У кадрі відображено, як "монарші" особи їдуть по Кримському мосту на Lada Largus і не приховують свого захоплення від цієї поїздки.

"Княгиня, цесаревич ... Ви в своєму розумі?", "Чи не Поклонська запросила цих аферистів? Не подобається все це мені ...", "А карлсон буде?", "По виду звичайні самозванці, артисти", "Так ніяка вона не княгиня ... циганка-самозванка ... "," Слава Богу, може і цар наш Микола живий, і скоро на Ларгусі проїде разом з княгинею і цесаревичем, та скине режим повстанчеський"," Яка княгиня, династія Романових обірвалася на Ганні Іоанівні, женіть всіх цих самозванців, Брауншвейг-Вольфенбюттельську і Гольштейн-Готторпото","Хто їй дав титул "велика княгиня"? Ну адже по її обличчу відразу видно, що вона продавщиця насіння на базарі","Родичі царської сім'ї її не визнали. Навіщо нам нав'язують іншу думку??? Для чого? Чому так наполегливо?","Спадкоємці репресованої сім'ї в Росії - втекли і отримали укриття в Іспанії - їдуть по мосту в АНЕКСОВАНОМУ Криму. Що може ще бути "патріотичнішим". Я не знаю?!", - коментують користувачі мережі поїздку "княгині" та "цесаревича" по Кримському мосту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти анонсували нове масштабне будівництво в анексованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?