Іспанія спростить соціальний режим для українців, - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Іспанія спростить соціальний режим для українців, - Порошенко

Іспанія спростить соціальний режим для українців, - Порошенко
Джерело:  online.ua

Україна та Іспанія підпишуть двосторонню угоду про соціальне забезпечення, що дозволить зняти безліч проблем українців в цій країні.

Про це 3 червня повідомив український президент Петро Порошенко, який перебуває з офіційним візитом в Іспанії, передає ONLINE.UA.

Порошенко підкреслив, що його візит до Іспанії став першою за останні 22 роки офіційною поїздкою українського президента в цю країну. Він додав, що йому вдалося домовитися з іспанської стороною про посилення соціального захисту українців в Іспанії, що буде закріплено двосторонньою угодою.

Ця угода замінить попередній договір про соціальне забезпечення українців в Іспанії, який був укладений в 1996 році. На думку Порошенка, нова угода дозволить зняти багато проблемних питань українців в соціальній сфері в Іспанії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко ввів нові правила для отримання українського громадянства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?