Біжу заради маленьких сердець: в Києві пройшов благодійний "Пробіг під каштанами"
Категорія
Культура
Дата публікації

Біжу заради маленьких сердець: в Києві пройшов благодійний "Пробіг під каштанами"

Біжу заради маленьких сердець: в Києві пройшов благодійний "Пробіг під каштанами"
Джерело:  online.ua

У неділю, 3 червня в Києві відбулася масштабна благодійна акція "Пробіг під каштанами". У заході взяли участь понад 13 тисяч осіб, які вийшли на пробіг під гаслом "Біжу заради маленьких сердець".

Відео з "Пробігу під каштанами" були опубліковані на сторінці акції в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У пробігу взяв участь київський мер Віталій Кличко. Він подякував киянам за участь в акції, зазначивши, що в цьому році до неї приєдналася рекордна кількість людей.

"Мені - і як меру, і як спортсмену приємно, що Київ стає більш спортивним, більш активним", - сказав Кличко.

На благодійному пробігу збирають кошти на порятунок новонароджених з вадами в розвитку серця. Гроші підуть на придбання необхідного обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Тільки в минулому році "Пробіг під каштанами" зібрав 1,5 млн гривень, на які було придбано медичне обладнання, за допомогою якого медики врятували не одне дитяче життя.

У 2018 році в "Пробігу під каштанами" було п'ять забігів - благодійний, для спортсменів, забіг мужніх, дитячий забіг і наймиліший забіг малюків в ходунках.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві пройшов благодійний вечір на підтримку бездомних тварин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?