Під Дніпром жорстоко вбили школярку: в поліції розкрили перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Під Дніпром жорстоко вбили школярку: в поліції розкрили перші подробиці

Під Дніпром жорстоко вбили школярку: в поліції розкрили перші подробиці
Джерело:  online.ua

У Дніпропетровській області сталося жахливе вбивство школярки. Тіло семикласниці було виявлено в лісопосадці з ознаками насильницької смерті.

Про жорстоке вбивство дівчинки повідомив перший заступник глави Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін в соцмережі, передає ONLINE.UA.

За його словами, 2 червня мати дівчинки звернулася в поліцію із заявою про зникнення дитини. Вона розповіла, що школярку в останній раз бачили в місцевому клубі.

В ході пошукової операції правоохоронці виявили тіло семикласниці в оголеному вигляді в лісосмузі, недалеко від селища. Вона була мертвою. За попередніми результатами, перед вбивством дівчинку зґвалтували.

У неділю, 3 червня поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився хлопець, який всього на рік старше своєї жертви.

Аброськін також підкреслив, що тільки за травень 2018 року кількість згвалтувань дітей в Україні збільшилася в рази. Він повідомив про кілька моторошних випадках, які за останні тижні відбулися з неповнолітніми.

Зокрема, Аброськін розповів про жахливу трагедію в Житомирській області 1 травня - там місцевий житель зґвалтував 4-річну дівчинку, а після намагався її задушити. Дивом дитина вижила. Через тиждень, 7 травня в Івано-Франківській області чоловік неприродним способом зґвалтував дівчинку-підлітка. 26 травня ще одне зґвалтування сталося в Кієвській області - там 17-річний хлопець зґвалтував 10-річного хлопчика, обманом затягнувши його в ліс.

Аброськін вказав, що це тільки ті випадки, про які відомо поліції, а скільки дітей залишається без уваги можна тільки здогадуватися.

"На жаль, в нашому суспільстві, є домінуюча позиція - краще замовкнути, ніж сказати. Так не повинно бути, діти повинні з дитинства звикати жити в суспільстві, де за вчинення злочинів у відношенні дітей жорстко карають, де сила закону є більше сили сваволі, де всі батьки, громадяни України, захищають інтереси своїх дітей, а не покидьків-гвалтівників",- закликав Аброськін українців захищати своїх дітей.

Раніше ONLINE.UA соообщает, що в Кропивницькому мати вбила власну 12-річну доньку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?