Албанія - Україна: результати матчу і видовищне відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Албанія - Україна: результати матчу і видовищне відео голів

Албанія - Україна: результати матчу і видовищне відео голів
Джерело:  online.ua

У неділю, 3 червня, у французькому місті Евіан на стадіоні "Каміль Фурньє" відбувся товариський матч між збірними України та Албанії. У цій грі блискуче перемогли українські футболісти з рахунком 4:1.

Видовищні відео яскравих голів матчу Албанія - Україна були опубліковані на каналі Футбол 1/Футбол 2 на Youtube, передає ONLINE.UA.

Перший гол в матчі Албанія - Україна забив український футболіст Євген Коноплянка на 31-й хвилині першого тайму. Через п'ять хвилин українці забили другий гол в ворота суперників - його провів Андрій Ярмоленко.

Третій гол у ворта албанців спортмени української збірної забили на останній хвилині першого тайму. Його забив Ярмоленко практично в порожні ворота збірної Албанії, оформивши дубль.

В кінці матчу албанці спробували скоротити відставання в рахунку. їм вдалося забити єдиний за гру гол в ворота українців, але в збірній України практично відразу довели рахунок до розгромного - на 90-й хвилині матчу Коноплянка забив четвертий гол у ворота албанців, і також як і Ярмоленко, став автором дубля.

Як повідомляв ONLINE.UA, товариський матч збірної України з Марокко завершився нічиєю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?