Facebook втрачає аудиторію: дослідники склали рейтинг найпопулярніших соцмереж
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook втрачає аудиторію: дослідники склали рейтинг найпопулярніших соцмереж

Facebook втрачає аудиторію: дослідники склали рейтинг найпопулярніших соцмереж
Джерело:  pewinternet.org

Дослідники з Pew Research Center опублікували рейтинг найпопулярніших соціальних мереж.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані, які опублікув центр.

Так, в досліженні вказано, що Facebook поступово втрачає свою популярність, оскільки цьогоріч у рейтингу він опинився на 4 сходинці.

"У рейтингу популярності серед американських підлітків Facebook випередили оразу три конкурента: YouTube, яким користуються 85% опитаних, Instagram (72%) і Snapchat (69%). Тоді як в 2015 році користувачами Facebook були 71% підлітків. У той час жодна інша платформа не користувалася великою популярністю. Проте сьогодні 51% підлітків залишаються юзерами Facebook", - сказано в повідомленні.

Також в дослідженні вказано, що серед молоді немає чіткого уявлення про вплив соцмереж на їх життя. Меншість описують цей ефект як переважно позитивний (31%) або в основному негативний (24%).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Facebook хоче ввести плату за доступ. Аналітики зробили підрахунки і з’ясували, що вартість такої підписки на соціальну мережу буде дорівнювати близько 80 доларам на рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?