«Переконаний, що з МВФ ми і без шантажу Данилюка розберемося», - блогер
Категорія
Економіка
Дата публікації

«Переконаний, що з МВФ ми і без шантажу Данилюка розберемося», - блогер

«Переконаний, що з МВФ ми і без шантажу Данилюка розберемося», - блогер
Джерело:  Гордон

Думку про те, що останні події навколо міністра фінансів України Олександра Данилюка, Міністерства фінансів і ГФС в період складних переговорів з МВФ, змушують реагувати, висловив блогер Роман Реведжук на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gordon.ua.

«Нахабство міністра фінансів перейшла вже всі межі! Трохи екскурсу. Більшість українських міністрів дістало беззаконня, яке твориться в Мінфіні і ГФС. Тому 23 травня на засіданні Кабміну вони перепідпорядкували Державну фіскальну службу в підзвітність уряду. І тут міністр фінансів Олександр Данилюк вирішив, що він найрозумніший. І почав шантажувати Кабмін (по факту - весь український народ) своїм звільненням, в момент, коли переговори з МВФ в критичній стадії. Мовляв, спробуйте без мене, потім кредит отримати! Такі речі є нечуваними. Міністр фінансів, який загрожує розвалити фінансову систему України - це верх цинізму по відношенню до країни, яка знаходиться в стані війни», - висловив обурення блогер.

«Виходячи з цього, вважаю, що треба вжити таких заходів негайно: 1. Не «вестися» на шантаж (такого взагалі ніколи не можна робити), і відразу, «позавчора», безцеремонно звільнити Данилюка з посади. 2. Після звільнення, в присутності телекамер, в прямому ефірі затримати його за злочини проти України. Показово і оперативно судити з великим шумом, щоб до всіх бажаючих «чудити» подібне дійшло раз і назавжди! 3. Конфіскувати все його майно і передати на баланс держави», - зазначив блогер.

«Переконаний, з МВФ ми і без нього розберемося, ще не з такого вигрібали. І щось мені підказує, що без цього «суперміністра», на якому нібито все зав'язано, у нас переговори підуть куди краще і результативніше», - підсумував блогер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?