У БПП різко відреагували на заяву Гройсмана про відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

У БПП різко відреагували на заяву Гройсмана про відставку

У БПП різко відреагували на заяву Гройсмана про відставку

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов прокоментував гучну заяву голови Кабміну Володимира Гройсмана про його ймовірну відставку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Українську правду".

Так, політик підкреслив, що питання створення Антикорупційного суду не входить у зону відповідальності Кабінету міністрів України.

"Коли ми говоримо про співробітництво і про узгодження з нашими міжнародними партнерами, то у кожного є своя сфера відповідальності. Відповідальність Кабінету міністрів, наскільки я розумію, це питання тарифів, які зараз обговорюються між міжнародними партнерами та урядом. Моя власна думка, що кожен має нести відповідальність за свою, як то кажуть, сферу. І кожен має нести відповідальність за зрив домовленностей у своїй сфері", - сказав Герасимов.

Він також додав, президент Петро Порошенко вніс проект закону про створення Антикорупційного суду до Верховної Ради, а парламент уже ухвалив його у першому читанні і відповідальність депутатів - завершити антикорупційну реформу.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 червня прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що подасть у відставку, якщо Верховна Рада не ухвалить законопроект про Антикорупційний суд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?