Савченко перевірили на поліграфі: відомі результати
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко перевірили на поліграфі: відомі результати

Савченко перевірили на поліграфі: відомі результати
Джерело:  online.ua

СБУ провела психофізіологічну експертизу із застосуванням поліграфа, яка підтвердила, що депутат Надія Савченко мала намір насильницького повалення влади, а також планувала здійснити теракт в урядовому кварталі та будівлі Верховної Ради.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"За результатами проведеного дослідження комісією експертів надано категоричні висновки про наявність у Савченко Н.В. позитивних психофізіологічних реакцій, які свідчать, зокрема, про те, що Савченко Н.В. обговорювала плани насильницького повалення конституційного ладу, брала участь у незаконних діях з поваленням конституційного ладу та особисто готувала насильницьке повалення конституційного ладу", - йдеться у повідомленні.

СБУ заявляє, що нардеп розробила чіткий план вбивства керівників держави, вона домовлялася зі спільниками щодо того, хто і що має робити під час замаху на вбивство керівників держави.

Вказано, що у зв’язку зі свідомою протидією Савченко проведенню судової психологічної експертизи з використанням поліграфу комісія експертів не змогла поставити їй всі запитання, а проведення експертизи було припинене.

Нагадаємо, Савченко підозрюють в підготовці терактів у Раді, сприянні терористичним організаціям та плануванні повалення конституційного ладу в країні. Скандальну депутатку заарештували 23 березня. У випадку, якщо її вину доведуть, Савченко загрожує покарання аж до довічного ув’язнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Савченко висунула нову вимогу суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?