У Харкові зловили брата Зайцевої за водіння в нетверезому стані: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові зловили брата Зайцевої за водіння в нетверезому стані: з'явилися фото

У Харкові зловили брата Зайцевої за водіння в нетверезому стані: з'явилися фото

Харківська поліція зупинила водія BMW, який був в нетверезому стані. Ним виявився брат Олени Зайцевої, яка є головною фігуранткою смертельної ДТП в Харкові, в якій загинуло шестеро людей.

Фото брата Зайцевої в момент затримання за п'яне водіння було опубліковано на сторінці "Київ Оперативний" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

За даними джерела, брат Зайцевої під час затримання відмовився проходити будь-які тести.

"Цей дядько на фото - Василь Васильович Зайцев, 1992 року народження. Знайоме прізвище, чи не так? У Харкові він був зупинений патрульної поліцією за кермом свого BMW, держномер # AX7070AP, при цьому також мав всі ознаки сп'яніння, але від будь-яких тестів відмовився. Мабуть, до цього часу скорбить за загиблими в трагедії, де його сестра була однією з ключових учасниць, тому і випив", - йдеться у підписі до фото.

Нагадаємо, смертельна аварія в Харкові сталася 18 жовтня 2017 року. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була Олена Зайцева, їхав на червоне світло, вилетів на тротуар і перекинувся. В результаті аварії загинуло шестеро людей.

Зайцева була арештована 20 жовтня. Кілька днів тому суд продовжив її арешт ще на два місяці. Спочатку, експертиза в рамках розслідування показала наявність опіатів в аналізах Зайцевої. Повторна експертиза їх не виявила.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ході судового засідання Зайцева повністю визнала свою провину і просила пробачення у родичів загиблих в резанонсній ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?