Справжня скріпна духовність: втративший сім'ю під час пожежі в Кемерово пішов в депутати "Єдиної Росії"
Категорія
Світ
Дата публікації

Справжня скріпна духовність: втративший сім'ю під час пожежі в Кемерово пішов в депутати "Єдиної Росії"

Справжня скріпна духовність: втративший сім'ю під час пожежі в Кемерово пішов в депутати "Єдиної Росії"
Джерело:  Meduza

Ігор Востріков, який втратив сім'ю під час пожежі в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерово, вирішив стати депутатом "Єдиної Росії". За попередніми даними, кемеровчанін переміг на праймеріз партії перед виборами в Раду народних депутатів.

Востріков поки не підтвердив свою перемогу, але раніше заявляв, що знаходиться на лідируючих позиціях, передає ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Якщо перемога Вострікова на праймеріз "Єдиної Росії" підтвердиться, то він зможе стати главою територіальної групи в кемеровському парламенті або ж піти до Ради народних депутатів одномандатником.

Росіяни в шоці від рішення Вострікова приєднатися до "Єдиної Росії". Вони вже почали сумніватися, що у Вострикова дійсно сім'я загинула під час пожежі, припускаючи, що резанонсна трагедія взагалі могла бути спланованою операцією ФСБ.

"Справжня скріпна духовність. Цей же в перших рядах зжере цей партквиток разом з чохлом, якщо влада зміниться)", "Єдина Росія, як сатанинська секта. Щоб в неї вступити, треба спалити всю свою сім'ю", "Не інакше, ця пожежа була спецопераціей ФСБ. В їх стилі","Як продати свою сім'ю за політичне майбутнє?","Виявляється для трампліна в велику політику йому потрібно було поховати всіх своїх рідних","Серіал «чорне дзеркало», серія «15 мільйонів призів» дуже нагадує цю ситуацію", - коментують росіяни перемогу Вострікова на праймериз "Єдиної Росії".

Нагадаємо, Ігор Востріков втратив під час пожежі в торговому центрі в Кемерово дружину, сестру і трьох дітей. Після цього він створив громадський рух "Глас народу", який займається скаргами людей на держоргани.

В середині травня стало відомо, що Востріков вирішив піти в народні депутати і подав заявку на участь в праймеріз "Єдиної Росії". Якщо інформація про його перемогу на внутріпартійних виборах "єдиноросів" підтвердиться, то 9 вересня 2018 року, коли в Кемеровській області будуть проходити вибори до Ради народних депутатів, у Вострікова є багато шансів очолити територіальну групу "Єдиної Росії".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська влада назвала офіційну причину смертельної пожежі в Кемерово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?