Це було жахливо: американські ЗМІ розповіли про телефонну розмову Трампа та Макрона
Категорія
Політика
Дата публікації

Це було жахливо: американські ЗМІ розповіли про телефонну розмову Трампа та Макрона

Це було жахливо: американські ЗМІ розповіли про телефонну розмову Трампа та Макрона
Джерело:  CNN

Французський лідер Еммануель Макрон розкритикував політику американського колеги Дональда Трампа під час телефонної розмови.

Про це повідомляє CNN з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

Вказано, що президенти поговорили після того, як влада США оголосила про введення мит на сталь і алюміній для Європейського Союзу, Мексики і Канади.

"Просто погано. Це було жахливо. Макрон думав, що зможе вільно висловлювати свою думку, проте Трамп не міг стриматися", - розповіло джерело.

Варто зазначити, що сам Макрон неодноразово називав себе "інтерпретатором Трампа в Європі."

Він також додав, що жалкує через рішення США щодо мит, оскільки це не тільки незаконно, а й помилково.

"Це помилка, тому що вона посилює глобальний дисбаланс, який існує в найгірших проявах через фрагментацію і економічний націоналізм", - заявив Макрон.

Прес-служба Білого дому опублікувала звіт після телефонної розмови президентів.

"Обидва лідери обговорили міграційну проблему в Лівії і терміни її вирішення. Президент Трамп підкреслив необхідність відновлення балансу торгівлі з Європою", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що головною темою зустрічі президента США Дональда Трампа з північнокорейським лідером Кім Чен Ином буде денуклеаризація Корейського півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?