Кордон закривається: Кремль прийняв нове рішення по жителям "ЛНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Кордон закривається: Кремль прийняв нове рішення по жителям "ЛНР"

Кордон закривається: Кремль прийняв нове рішення по жителям "ЛНР"
Джерело:  online.ua

Росія вводить жорсткі обмеження на своєму кордоні з окупованим Донбасом. Вони вступлять в силу з 12 червня і триватимуть до 17 липня, на той період, коли в РФ буде проходити чемпіонат світу з футболу.

Така інформація активно поширюється серед бойовиків "ЛНР", передає ONLINE.UA з посиланням на координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука.

Зокрема повідомляється, що в Росію заборонять в'їзд рейсових автобусів і приватних транспортних засобів з території так званої "ЛНР". Відзначається, що російські прикордонники не пояснюють своїм колегам середньої і молодшої ланки з "ЛНР" ситуацію.

Тимчук вважає, що цей крок Росії в черговий раз доводить, що Донбас не потрібен Кремлю, а також чітко характеризує ставлення Москви до мешканців "ЛДНР".

"У Москві дуже переживають, щоб, не дай Бог, вони не вилізли на світ перед іноземними гостями і не зганьбили "велику" Росію або, ще гірше, чи не спровокували якийсь міжнародний конфлікт з відповідними наслідками. Так що функція у "новоросів" була і залишається незмінною - бути гарматним м'ясом Кремля. Не більше", - коментує Тимчук рішення Росії закрити кордон з "ЛНР".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський політолог заявив, що жителів "ЛДНР" не можна наділяти політичними правами в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?