Президент Філіппін поцілувався з незнайомкою на офіційній зустрічі: з'явилось відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Філіппін поцілувався з незнайомкою на офіційній зустрічі: з'явилось відео

Президент Філіппін поцілувався з незнайомкою на офіційній зустрічі: з'явилось відео
Джерело:  24 канал

Президент Філіппін Родріго Дутерте поцілувався з незнайомкою під час офіційної зустрічі у столиці Південної Кореї Сеулі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Філіппінський лідер, який і раніше неодноразово дивував публіку різними скандальними витівками, запропонував подарувати книгу комусь із залу. Він також додав, що це має бути жінка.

Одну з жінок, які вийшли на сцену Дутерте поцілував у щоку, а іншій жестом запропонував віддячити йому поцілунком у губи.

"Дівчина помітно зніяковіла і довго зважувалась на цей вчинок, проте під бурхливі підбадьорювання із залу таки дозволила президентові поцілувати її в губи. Такий вчинок філіппінського президента одразу засудили представники правозахисної групи Gabriela", - сказано в повідомленні.

Правозахисники впевнені, що подібна витівка була спробою відволікти публіку від реальних політичних проблем та нікчемними намаганнями підняти рейтинг президента.

Нагадаємо, раніше  президент Філіппін публічно образив президента США Барака Обаму, після чого висловив жаль. 

Як повідомляв ONLINE.UA,  Дутерте також назвав "дурнем" генерального секретаря Організації Об’єднаних Націй Пан Гі Муна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?