Бійці ООС затримали агента бойовиків "ДНР": опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ООС затримали агента бойовиків "ДНР": опубліковано відео

Бійці ООС затримали агента бойовиків "ДНР": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українські військові на Донбасі затримали агента так званої "ДНР", який за гроші проводив розвідку поблизу військових об'єктів ЗСУ. За кожну нову інформацію проросійські бойовики платили йому по 15 тисяч рублів.

Відео допиту затриманого агента "ДНР" було опубліковано прес-службою ООС, повідомляє ONLINE.UA.

Затриманим агентом "ДНР" виявився 23-річний житель міста Ясинувата Наводнічий Олексій Геннадійович. З березня 2018 року він за завданням кураторів проводив розвідку біля військових об'єктів українських військових поблизу Мар'їнки - в його завдання входило дізнаватися, де розташовуються позиції українських бійців, яка техніка знаходиться на пунктах, а також чисельність бійців ООС на певних позиціях.

На даний момент агент бойовиків спрямований в управління Національної поліції в Донецькій області. Відносно нього порушено кримінальну справу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за минулу добу на Донбасі бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?