Я дуже розлютився: Білл Клінтон поскаржився на російську владу
Категорія
Політика
Дата публікації

Я дуже розлютився: Білл Клінтон поскаржився на російську владу

Я дуже розлютився: Білл Клінтон поскаржився на російську владу
Джерело:  Le Parisien

Екс-президент США Білл Клінтон заявив, що дуже сильно розізлився, коли дізнався про втручання Кремля в американські вибори.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Le Parisien.

«Насправді, я частіше відчуваю занепокоєння, ніж гнів, але, коли Росія втрутилася в наші вибори, тоді - так, я розлютився. Коли люди, що знаходяться тут, в США, намагаються перешкодити іншим людям голосувати через їх расову приналежність, вік або освіту - так, це мене злить », - заявив Клінтон.

Політик нагадав, що влада РФ також намагалася вплинути на вибори у Франції, Німеччині та Нідерландах. Окрім того, Клінтон розкритикував політику президента США Дональда Трампа, а також зазначив, що гнівається на європейських лідерів, які не прийняли в свої країни мігрантів з Сирії.

 Як повідомляв ONLINE.UA,  у Сполучених Штатах випустили перший тираж книги колишнього претендента на пост президента країни Хілларі Клінтон.

Екс-держсекретар США назвала свої мемуари "Що сталося" (What Happened). В них політик намагається аналізувати причини своєї поразки Дональду Трампу на виборах президента Сполучених Штатів Америки в 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?