Ще поборемося: адвокат повідомив про стан здоров'я Олега Сенцова
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще поборемося: адвокат повідомив про стан здоров'я Олега Сенцова

Ще поборемося: адвокат повідомив про стан здоров'я Олега Сенцова
Джерело:  online.ua

Стан здоров'я українського режисера Олега Сенцова, незаконно засудженого в Росії, на четвертому тижні голодування задовільний. За політв'язням стежать лікарі та проводять йому підтримуючу терапію.

Про це повідомив адвокат Дмитро Дінзе, що представляє інтереси українця, в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Зустріч адвоката з Сенцовим відбулася 4 червня. Вона тривала три години. За словами правозахисника, він передав Олегові всі листи зі словами підтримки українців, а також розповів про всі акції, які проходять під гаслом "Свободу Олегу Сенцовому" в усьому світі.

"Заповіт писати поки рано. Ще поборемося. О.Сенцов",- передав українцям слова голодуючого режисера адвокат.

Також за словами Дінзе, режисер виступив проти голодування Олександра Кольченко, який в підтримку Сенцова пішов на цей крок 31 травня. Політв'язень вважає, що Кольченко не можна голодувати, з огляду на його слабке здоров'я.

Слід зазначити, що голодування Сенцова підтримують ще кілька росіян. Вони публічно відмовилися від їжі, вимагаючи від російської влади звільнити українських політв'язнів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські зірки записали звернення до всього футбольного світу перед ЧС-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?