Українська співачка раптово відмовилася виступати в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка раптово відмовилася виступати в Росії

Українська співачка раптово відмовилася виступати в Росії
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Аліна Паш, яка раніше анонсувала свою участь в російських фестивалях Bosco Fresh Fest 2018 і "Дика м'ята", скасувала виступи у Росії.

Про це Аліна Паш повідомила на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Висновок простий: музиці і любові немає місця там, де починається шум, ненависть і нерозуміння. Зараз так буде краще для всіх. Виступи Alina Pash на фестивалях Bosco Fresh Fest 2018 і Дика Мята скасовані",- написала артистка.

Таке рішення Аліна Паш прийняла після хвилі обурення в мережі, яка виникла після того, як стало відомо про участь співачки в фестивалях Росії. Тоді артистка пояснила, що вона любить свою музику і поїде заради неї будь-куди, якщо вважатиме за потрібне.

"Я хочу поділитися своєю музикою. Я хочу поділитися своєю культурою. Я хочу поділитися своєю любов'ю. А любов'ю я можу ділити навіть з ворогами", - тоді говорила молода співачка в відеозверненні до шанувальників.

Українці підтримали рішення Аліни Паш скасувати виступи в Росії.

"Це вірне і виважене рішення", "Не люблю давати поради, але колись ви точно про це згадаєте і не пошкодуєте ...", "Любов понад усе і мистецтво теж, але є певні обставини і причини, які зобов'язують утриматися від деяких дій. це солідарність і повагу до людей, які померли, захищаючи рідні землі від ворогів. А ваші фани і всі нормальні люди проживуть і без концерту","Може бути це дуже важко для тебе, але молодець. Респект"," равильне рішення. Але причина проста - війна, яку веде Росія проти України", - підтримують шанувальники Аліну Паш.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що скандальну українську артистку Ані Лорак знову запідозрили в плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?