Загострення ситуації на Донбасі: є поранені українські бійці
Категорія
Україна
Дата публікації

Загострення ситуації на Донбасі: є поранені українські бійці

Загострення ситуації на Донбасі: є поранені українські бійці
Джерело:  online.ua

За минулу добу ситуація на Донбасі погіршилась: бойовики 31 раз порушили режим припинення вогню, застосувавши заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 та 82 калібру.

Про це повідомляє прес-центр ООС, передає ONLINE.UA.

Вказано, що в результаті обстрілів 3 українських військових отримали поранення.

На окремих напрямках тривали інтенсивні бойові дії.

"Напруженою ситуація залишалася в районах н.п. Причепилівка, Кримське, Новотошківське, що на Луганському напрямку, Опитне та Новотроїцьке на Донецькому напрямку, де бойовики 11 разів застос овували міномети 120 та 82 калібру", - сказано в повідомленні прес-центру.

Окрім того, не припиняються бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районі населених пунктів Лебединське та Широкине поблизу Маріуполя. Однак активна оборона позицій підрозділами Об’єднаних сил не дозволила ворогу просуваатися в бік наших оборонних рубежів.

Розвідка повідомляє, що 2 окупантів було знищено, 4 - поранено.

Варто зазначити, що бойовики активізували зусилля у розвідці із застосуванням БПЛА, однак підрозділи радіотехнічних військ зі складу Об’єднаних сил своєчасно виявили та ідентифікували повітряну ціль, якою виявився БПЛА російського виробництва "Орлан-10".

Чергові підрозділи зенітних ракетних військ знищили ціль на підльоті до району, який цікавив ворога.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в штабі ООС показали новітню систему розвідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?