В Україні повинні з'явитися справжні лідери - Вакарчук
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні повинні з'явитися справжні лідери - Вакарчук

В Україні повинні з'явитися справжні лідери - Вакарчук
Джерело:  online.ua

Український співак Святослав Вакарчук заявив, що в Україні повинні  з'явитися справжні лідери, особистий приклад яких стане сигналом до початку змін в державі.

Про це він розповів  в інтерв'ю жіночому журналу  ELLE, передає ONLINE.UA.

"У країні повинні з'явитися лідери, особистий приклад яких стане сигналом початку змін, однак і суспільство має бути готове до змін. Тільки одночасність цих процесів може дати результат", - сказав Вакарчук.

Музикант також підкреслив, що його словам про наявність або відсутність президентських амбіцій не повірять.

"Мене весь час запитують з приводу моєї присутності в політичних рейтингах, президентських амбіцій, бажання або небажання балотуватися на виборах. А історія у тому, що, що б я вам не відповів, ви все одно не повірите", - сказав Вакарчук.

Він вважає, що є багато інших способів вплинути на суспільство, крім політики. Вакарчук зазначив, що участь у політиці і виборах — це тільки один з варіантів змінити суспільство.

"Це ж не президент і не імператор зробили, наприклад, японців японцями. Це японці зробили Японію якою вона є", - додав співак.

Як повідомляв ONLINE.UA, вперше за довгий час відомий український гурт "Океан Ельзи" випустив новий кліп. Відеоролик знято на пісню "Без тебе".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?