Ми маємо невідкладно вирішити це питання: Гройсман підписав подання на звільнення Данилюка
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми маємо невідкладно вирішити це питання: Гройсман підписав подання на звільнення Данилюка

Ми маємо невідкладно вирішити це питання: Гройсман підписав подання на звільнення Данилюка
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що підписав подання у Верховну Раду на звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Кабміну.

"Підписав подання до Верховної Ради на звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка. Після спровокованого ним конфлікту на засіданні уряду він дозволив собі дії, які, на мій погляд, несумісні з подальшим перебуванням на посаді члена Кабінету міністрів",- сказано в повідомленні.

Гройсман додав, що Данилюк "не вніс корективи в обрану ним лінію поведінки" навіть після "обговорення цієї ситуації з членами урядової команди".

"Тому я не бачу можливості для нього і далі залишатися в її складі", - додав голова Кабміну.

Прем'єр-міністр України закликав народних депутатів підтримати його подання, підкресливши, що питання зміни глави Міністерства фінансів має бути вирішено невідкладно.

Нагадаємо, що 23 травня на засіданні Кабінету міністрів виник конфлікт між міністром фінансів Олександром Данилюком і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Тоді голова Мінфіну просив призначити йому ще одного заступника. Данилюк стверджував, що не може без нього нормально працювати.

На це Гройсман запропонував міністру звільнитися, після чого Данилюк пішов із залу засідання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?