Бойовики змінили тактику боїв на Донбасі: ЗСУ понесли масштабні втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики змінили тактику боїв на Донбасі: ЗСУ понесли масштабні втрати

Бойовики змінили тактику боїв на Донбасі: ЗСУ понесли масштабні втрати
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі все більше загострюється. Бойовики змінили тактику наступу, активізувавшись в темний час доби. Вони здійснили кілька десятків обстрілів зі стрілецької зброї по позиціях ООС, в результаті чого загинули двоє бійців ЗСУ, а ще двоє українських захисників отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 6 червня, серйозні провокації з боку бойовиків були зафіксовані в районі Новозванівки і Кримського на Луганському напрямку, Мар'їнки, Опитного, Широкино, Водяного - на Донецькому. Також на Луганщині окупанти п'ять разів відкривали вогонь по позиціях ООС з 82-мм і 120-мм мінометів.

Бійці ЗСУ надали адекватну відповідь супротивнику. За даними розвідки, ворог зазнав серйозних втрат - було знищено п'ятьох і поранено трьох бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі був затриманий агент бойовиків, який за гроші проводив розвідку поблизу об'єктів ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?