Віддайте Кримський міст Україні: в Москві хочуть покарати російського актора за гучну пропозицію
Категорія
Світ
Дата публікації

Віддайте Кримський міст Україні: в Москві хочуть покарати російського актора за гучну пропозицію

Віддайте Кримський міст Україні: в Москві хочуть покарати російського актора за гучну пропозицію
Джерело:  online.ua

Скандальний російський актор Михайло Єфремов запропонував віддати Кримський міст Україні, щоб "помиритися" з нею. У Росії бурхливо відреагували на слова актора, вважаючи цю пропозицію зрадою, за яку потрібно карати по закону.

Скандальна ситуація, в якій опинився Єфремов, масово обговорюється в соцмережах і на рівні Ради Федерації РФ, передає ONLINE.UA.

За даними російських ЗМІ, сенатори Ради Федерації вважають, що пропозиція Єфремова віддати Кримський міст Україні є закликом до порушення територіальної цілісності Росії. Оккупаційна "влада" Криму назвала ідею Єфремова зрадою, зазначивши, що актор не має права "роздавати те, що належить російському народу".

Відреагувала на пропозицію Єфремова і депутат Держдуми Наталія Поклонська. Вона назвала слова актора "дурною і порожньою тріскотнею людини, яка далека від розуміння слів про порядність, честь і Батьківщину".

"Я пишаюся Кримом і Севастополем, кожною людиною, які проживають у нас, а всім бажаючим "здати","продати","купити","обміняти","захопити" Крим скажу одне: розслабтеся, дихайте глибше і навіть не мрійте ...", - додала Поклонська.

Росіяни в мережі також обурено обговорюють пропозицію Єфремова віддати Кримський міст Україні. Користувачі мережі припустили, що актор психічно хворий і не може міркувати адекватно.

"Своїми, заробленими коштами Мишко і розраховуйся, а на народне надбання рот не розкривай, ти до нього ніяким боком, бо в праці помічений не був", "А скільки сам Єфремов вклав в цей міст? Яка його частка в інвестиціях? Цією часткою нехай і розпоряджається. До речі по сплаті податків би його ще перевірити","Єфремов запропонував віддати Україні Кримський міст. Пропоную віддати Україні Єфремова",- пишуть шанувальники "руського миру" в анексованому Криму коментарі на адресу актора.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський музикант Андрій Макаревич різко висловився про росіян, через що опинився в гучному скандалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?