Дикість якась: запальні танці вагітної Лободи в новому кліпі шокували мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дикість якась: запальні танці вагітної Лободи в новому кліпі шокували мережу

Дикість якась: запальні танці вагітної Лободи в новому кліпі шокували мережу
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 8 червня, відбудеться прем'єра нового кліпу скандальної української співачки Світлани Лободи, який був знятий нею на останніх термінах вагітності. У музичному ролику артистка демонструє запальні танці з великим животом, чим шокувала шанувальників.

Відео тізера нового "вагітного" кліпа Лободи на пісню "SuperStar" було опубліковано на сторінці зірки в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У новому кліпі не тільки вагітна Світлана Лобода енергійно танцює і навіть виконує тверк, але і всі дівчата з її підтанцовки виконують танець з великими животами. У коментарі до відео співачка написала, що вагітність - не хвороба, зазначивши, що жодна танцівниця під час зйомок кліпу не постраждала.

Тізер до нового кліпу Лободи набирає колосальної популярності в мережі. Тільки на сторінці співачки в Інстаграм його подивилися більше 3 млн користувачів. Більшість з них негативно прокоментували ролик.

"Особисто я не проти танців при вагітності, але просто деякі рухи, на мій погляд, перебір ... викликає не дуже приємні асоціації", "Чого тільки не роблять щоб привернути увагу!) Скоро кліпи під час пологів знімати будуть!", "Музика бомба, але слова..і рухи ..", "Сподіваюся, вона не потрапила в пологовий будинок з тонусом після таких активних рухів", "Мені не дуже подобається це дригання з животом. Вона молодець, але на тверк вагітної дивитися не дуже","Якось гидко все це виглядає"," Ну, вона б ще з парашута стрибнула з животом, чого вже там ...", " Жах", "Дикість якась", "Лободу обожнюю. Але дивитися цей кліп чомусь неприємно",- коментують в мережі кліп вагітної Лободи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ані Лорак запідозрили в черговому плагіаті після прем'єри нового кліпу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?