Єлизавета II надала Меган Маркл несподіваний привілей
Категорія
Світ
Дата публікації

Єлизавета II надала Меган Маркл несподіваний привілей

Єлизавета II надала Меган Маркл несподіваний привілей
Джерело:  Daily Mail

Королева Велікої Британії Єлизавета II запросила Меган Маркл супроводжувати її в поїздці в графство Чешир, де відбудеться офіційне відкриття моста Mersey Gateway Bridge і театру Storyhouse Theatre. Примітним стало те, що в Чешир Меган Маркл і королева відправляться на легендарному потягу The Royal Train, на якому можуть пересуватися тільки старші члени королівської сім'ї.

Про перше спільне зобов'язання Меган Маркл і Єлизавети II з несподіваними привілеями для герцогині Сассекської повідомило видання Daily Мail, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що потягом The Royal Train, який використовується монаршої сім'єю з 1842 року, з часів королеви Вікторії, можуть користуватися тільки Єлизавета II, принц Філіп, принц Чарльз і герцогиня Камілла. Єдиний виняток було зроблено лише одного разу - в 2003 році для принца Вільяма з нагоди туру на честь дня його народження.

Легендарний потяг The Royal Train

Джерело підкреслює, що привілеїв проїхатися з королевою Єлизаветою II на легендарному потягу були позбавлені Кейт Міддлтон і принц Гаррі, який і в цій поїздці не буде супроводжувати свою дружину.

Слід зауважити, що раніше стало відомо, який королівський подарунок Єлизавета II зробила на весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Ним став особняк York Cottage в королівському володінні Сандрінгем в графстві Норфолк із загальною площею володінь в 8 тисяч га.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл після весілля отримала власний герб, затверджений королевою Єлизаветою II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?