Догляд за красою: поради для жінок від фахівців
Категорія
Культура
Дата публікації

Догляд за красою: поради для жінок від фахівців

Догляд за красою: поради для жінок від фахівців
Джерело:  online.ua

Красиві жінки подобаються чоловікам, але перш за все краса важлива для самої жінки, для її позитивного настрою і здоров'я. Підтримувати привабливість і красу можна за допомогою одягу і аксесуарів, зачіски, косметики, правильного харчування, достатнього і регулярного сну, а також фізичних навантажень. Експерти фітнес-клубу при Міжнародній тенісній академії МТА і блогу про дизайн нігтів prostonail.com поділилися декількома порадами про красу.

Фізичні навантаження

Фізичними навантаженнями можна займатися самостійно, або разом з групою і тренером. Всі види корисні: танці, фітнес, східні єдиноборства, плавання або теніс. Наприклад, можна записатися в фітнес клуб в Києві в Міжнародної тенісної академії і вибрати вид спорту до душі.

Ось як впливають види фізичних навантажень на організм:

  • Кардіонавантаження (або аеробні) - вправи, які виконуються безперервно протягом довгого часу: велосипед, біг, плавання, веслування, лижі. Впливають переважно на серцево-судинну і дихальну систему. Для результату необхідно займатися не менше 30 хвилин. Систематичні навантаження такого характеру сприяють зниженню ваги.

  • Силові навантаження надають позитивний результат переважно на опорно-руховий апарат. Формується правильна постава, зміцнюються м'язи. Таким чином збільшується тривалість і активність життя, сповільнюється процес старіння.

  • Вправи на гнучкість корисні для профілактики травм опорно-рухового апарату, зберігають еластичність м'язів і зв'язок. Крім цього, такі вправи відновлюють організм після тренувань. Наприклад, розтягування хребта під час йоги. Від цього органу відходять нервові рецептори до решти, що нормалізує роботу всього організму.

Одяг, взуття та аксесуари

Не бійтеся експериментувати - зміни в зовнішності тягнуть за собою і зміни в житті. Ось кілька порад стилю:

  • Підбирайте наряд відповідно до типу фігури: «пісочний годинник» (великі груди і стегна, вузька талія), «груша» (маленькі груди і широкі стегна), «яблуко» (великі груди, широка талія, стрункі ноги), «прямокутник» (або хлоп'яча фігура). Намагайтеся врівноважити пропорції.

  • Не витрачайте гроші на дешеві речі з розпродажів, купуйте одяг, який сидить ідеально і в якому відчуваєте себе приголомшливо. Беріть з собою на шопінг подруг.

  • Не нехтуйте деталями: зачіска, макіяж, сонцезахисні окуляри, годинник, сумочка, шарфик, манікюр. Деталі створюють цілісний образ. Доглянуті руки наприклад манікюр на короткі нігті, - стануть візитною карткою жінки. Почитати поради і надихнутися яскравими дизайнами можна на сайті prostonail.com.

Правильне харчування

Запорукою краси є вітаміни і мікроелементи, які у великих концентраціях знаходяться у фруктах і овочах. Лікарі радять іноді приймати вітамінні комплекси для профілактики. Ось список вітамінів, які впливають на красу волосся, шкіри та нігтів жінки:

  • Вітамін Е - це антиоксидант, який уповільнює процеси старіння.

  • Вітамін А впливає на зволоженість шкіри. Недолік призводить до сухості шкіри і утворення заїд в куточках губ. Цей елемент ви знайдете в гарбузі, абрикосах, моркві (в поєднанні з вершковим маслом), рибі, яйцях.

  • Вітамін С (або аскорбінова кислота) регулює утворення меланіну і має антиоксидантні властивості. При нестачі цього компонента можуть з'явитися веснянки або пігментація.

  • Вітаміни групи В впливають на нервову систему, тому при їх нестачі з'являється стомлюваність, поганий настрій, нервові зриви, погіршується зір. Проти випадіння волосся приймайте вітамін В5.

  • Вітамін Н, який міститься в печінці, арахісі і пивних дріжджах, відповідає за здоров'я слизових оболонок і шкіри.

  • Вітамін D впливає на білизну зубів і твердість кісток, а також міцність волосся і нігтів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?