СБУ звільнила з полону бойовиків "ЛНР" українського студента
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ звільнила з полону бойовиків "ЛНР" українського студента

СБУ звільнила з полону бойовиків "ЛНР" українського студента
Джерело:  online.ua

Уродженець Луганщини, який проживає в Вінниці і вчиться в місцевому виші, був звільнений з полону бойовиків "ЛНР". Еффективну оперативну комбінацію по звільненню юнака провели співробітники СБУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

Відзначається, що в полон до бойовиків студент потрапив в 2017 році, коли разом з батьками приїхав до окупованого Луганську для вирішення майнових питань. У рідному місті хлопець з іншими патріотами України підняв над школою, в якій раніше навчався, український прапор, за що був затриманий бойовиками.

За даними СБУ, юнака незаконно утримували в будівлі місцевої пенітенціарної служби. Там на хлопця чинили фізичний і психологічний тиск під час допитів співробітниками так званого "МДБ ЛНР".

В даний час студента вивели на підконтрольну Україні територію і повернули до Вінниці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ЛНР" захопили в полон двох українських військових, яких змусили публічно заявити, що російських військ на Донбасі немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?