Відомий український комік отримав десяток ляпасів на зйомках: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий український комік отримав десяток ляпасів на зйомках: з'явилося відео

Відомий український комік отримав десяток ляпасів на зйомках: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий український комік Володимир Зеленский отримав десяток ляпасів від солістки популярного гурту "Время и стекло" Наді Дорофєєвої та литовської акторки Агне Грудіте на зйомках тізера нової романтичної комедії від "Кварталу 95" під назвою "Я, ти, він та вона".

Відео тізера, в якому "побили" Зеленського було опубліковано на YouTube-каналі студії, повідомляє ONLINE.UA.

У кадрі відображена виїзна весільна церемонія, в ході якої повинні одружитися дві пари в особі Володимира Зеленського, Надії Дорофєєвої, Євгена Кошового та Агне Грудіте. Суть ролика полягає в тому, що молодята не можуть визначитися з тим, хто на ком хоче одружитися, що викликає обурення у наречених, яке за допомогою ляпасів вони зганяють на Зеленському.

Слід зауважити, що Зеленський в новому фільмі "Кварталу 95" виступає не тільки актором головної ролі, а й режисером-постановником, що стане дебютом коміка в цьому напрямку. Зйомки картини почнуться в кінці червня. У центрі уваги комедії будуть подружжя Максим та Яна, яка переживають кризу у відносинах і замислюються про розлучення, на яке суддя дала їм випробувальний термін. У цей період з подружжям відбуваються шалені несподіванки, які змінять їх життя назавжди.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські гумористи жорстко висміяли "вибори Путіна" в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?