В результаті обстрілів на Донбасі постраждали декілька українських бійців - ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

В результаті обстрілів на Донбасі постраждали декілька українських бійців - ООС

В результаті обстрілів на Донбасі постраждали декілька українських бійців - ООС
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі загострюється: протягом минулої доби проросійські бойовики 10 разів застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 і 82 мм та 2 рази артилерію калібру 122.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Вказано, що в результаті обстрілів поранення отримали 4 українськиї бійців.

Зазначається, що на Луганському напрямку найактивніше бойові дії тривали в районах н.п. Кримське та Новотошківське, де упродовж доби бойовики 4 рази використовували міномети та танк.

"На Горлівському напрямку бої не припиняються поблизу селища Зайцеве, на Донецькому - в районі н.п. Кам'янка. Має ознаки загострення ситуація на Маріупольському напрямку - в районах селищ Водяне та Лебединське, де, загалом упродовж доби, ворог випустив щонайменше 85 мін та снарядів.

З метою недопущення просування противника в бік наших позицій та подавлення його вогневих точок, підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь, надійно утримуючи позиції", - сказано в повідомленні.

Розвідка також зазначає, що протягом минулої доби 1 окупант загинув, 2 поранено.

Нагадаємо, вранці, 7 червня, противник, нехтуючи нормами Міжнародного гуманітарного права, здійснив терористичний акт в н.п. Голубівське на Луганщині, що перебуває під окупацією російських військ. Відомо, що обстріл цивільного мікроавтобусу терористами здійснено 82-мм мінометом з північної околиці н.п. Донецький.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі був затриманий агент бойовиків, який за гроші проводив розвідку поблизу об’єктів ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?