У Сінгапурі затримали двійника Кім Чен Ина
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сінгапурі затримали двійника Кім Чен Ина

У Сінгапурі затримали двійника Кім Чен Ина
Джерело:  online.ua

Влада Сінгапуру затримала відомого австралійського коміка, який є двійником північнокорейського лідера Кім Чен Ин.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Сам комік розповів, що його вже встигли допитати з приводу політичних поглядів.

"Управління імміграції та контрольно-пропускних пунктів Сінгапуру і поліція Сінгапуру не відразу висловили свої зауваження. Інцидент стався всього за кілька днів до того, як у місті-державі мають відбутися переговори між лідерами США та Північної Кореї", - сказано в повідомленні.

Варто зауважити, що комік відмовився назвати своє справжнє ім'я, однак додав, що місцева влада затримала його на 2 години і допитували близько 30 хвилин.

"Вони запитали мене, які мої політичні погляди і чи був я пов'язаний з протестами в інших країнах",- розповів двійник лідера КНДР.

Нагадаємо, правозахисники критикували закони Сінгапуру, які, за їхніми словами, обмежують критичні виступи та мирні зібрання.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада США відмовилася платити за витрати делегації КНДР під час зустрічі президента Штатів Дональда Трампа та північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?