Громадські організації Києва вимагають від Коболєва звіту про законність відключень гарячої води
Категорія
Економіка
Дата публікації

Громадські організації Києва вимагають від Коболєва звіту про законність відключень гарячої води

Громадські організації Києва вимагають від Коболєва звіту про законність відключень гарячої води
Джерело:  Gazeta.ua

Представники низки громадських організацій Києва вимагають від керівника НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва організації зустрічі і відкрито обговорення питань відключення гарячої води по Києву. Про це йдеться у зверненнях, опублікованих на Facebook- сторінках цих організацій, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazeta.ua.

Зокрема, звернення підтримали ГО « Чесний вибір », ГО « Арт Сцена », ГО « Перспективи Києва », ГО « Гідна нація » та ГО « Громадянський рух «Інтереси киян ».

«Ми, як кияни, не можемо спокійно спостерігати за знущальною зневагою по відношенню до нас з боку глави НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва. Мало того, що він незаконно відключив гарячу воду сотням тисяч киян, вимагаючи сплати чужого боргу. Чиновник дозволяє собі відкрито глумитися над киянами, називаючи їх «посіпакамі». Багато громадських організацій Києва бажають викликати Коболєва на відкриту дискусію », - сказано в зверненні.

«У нас до глави «Нафтогазу» накопичився цілий ряд питань. Перше. Чи не соромно панові Коболєва вимагати погашення боргів приватної компанії з пенсіонерів, враховуючи, що саме «Нафтогаз» бере участь в глибоко корупційну схему відмивання «газових» грошей, завищенні ціни на газ і, як наслідок, підвищення тарифів на опалення для населення? Друге. Чи не соромно панові Коболєва виписувати собі величезну премію в 1,2 млрд гривень з урахуванням того, що його зарплата становить недосяжні для більшості українців 2 млн гривень в місяць? »- запитують представники громадських організацій Києва.

«Третє. Чи не соромно панові Коболєва в принципі виписувати собі премію за те, чого він не робив? Адже він не має ніякого відношення до перемоги над «Газпромом» - суд виграла норвезька юридична компанія, найнята народом України за нечувані 25 млн доларів! »- обурюються столичні активісти.
На закінчення вони підкреслюють, що готові влаштувати дебати в будь-якому зручному для пана Коболєва місці і забезпечити онлайн-трансляцію дискусії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?