Знову образився: Трамп не буде проводити переговори з Мей на G7
Категорія
Політика
Дата публікації

Знову образився: Трамп не буде проводити переговори з Мей на G7

Знову образився: Трамп не буде проводити переговори з Мей на G7
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп не буде проводити офіційні переговори з прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей на саміті G7 у Канаді.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Поінформовані джерела видання стверджують, що голова Білого дому незадоволений тим, що Мей розмовляє з ним тоном "шкільної вчительки". Варто зазначити, що на сторінці Трампа у Facebook був опублікований розклад його зустрічей під час G7 на 8 червня і в ньому немає переговорів із Мей.

 Американський лідер проведе двосторонні переговори тільки з президентом Франції Еммануелем Макроном та прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

"Трамп незадоволений через постійні вимоги Мей, які він сприймає як зловживання тісними стосунками Британії та США", - заявив один з американських чиновників.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп має намір передчасно поїхати з саміту "Великої сімки" через зустріч з главою КНДР Кім Чен Ином.

Нагадаємо, що в 2017 році голова Білого дому також став єдиним лідером країн G7, який вирішив не проводити прес-конференцію після саміту в Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?