З'явився трейлер нового фільму з Кіану Рівзом у головній ролі
Категорія
Культура
Дата публікації

З'явився трейлер нового фільму з Кіану Рівзом у головній ролі

З'явився трейлер нового фільму з Кіану Рівзом у головній ролі
Джерело:  online.ua

На YouTube-каналі Saban Films опублікований трейлер фільму "Сибір"з Кіану Рівзом у головній ролі, повідомляє ONLINE.UA.

"Герой Кіану Рівза - торговець коштовностями Лукас Хілл, який прибув до Росії, щоб продати блакитні діаманти. Однак несподівано безвісти зникає партнер Хілла, у якого перебували діаманти. У підсумку, герой вирушає на пошуки його в глиб Сибіру", - зазначається в анонсі.

Режисером картини виступив Меттью М. Россі. Окрім того, вказано, що зйомки проходили на території Канади, а також у Санкт-Петербурзі.

Дата виходу фільму поки залишається невідомою.

Нагадаємо, Кіану Рівз відомий своєю акторською кар'єрою, починаючи з 1985 року. Вона охоплює більше трьох десятиліть. Він здобув популярність за виконання головних ролей у декількох блокбастерських фільмах, включаючи комедійну франшизу про Білла і Теда (1989—1991); трилер На гребені хвилі (1991), культовий бойовик Швидкість (1994) та Джон Вік (2014); психологічний трилер Адвокат Диявола (1997).

Проте найбільшу славу Рівз отримав за виконання ролей Нео та Джона Констянтина в культовій науково-фантастичній франшизі «Матриця» (1999—2003) та в містичному трилері Костянтин: Володар темряви(2005).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше студія Disney представила перший трейлер "Лускунчик і чотири королівства".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?