Бійцям ЗСУ вдалося утримати позиції в потужних боях на Донбасі: у бойовиків великі втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Бійцям ЗСУ вдалося утримати позиції в потужних боях на Донбасі: у бойовиків великі втрати

Бійцям ЗСУ вдалося утримати позиції в потужних боях на Донбасі: у бойовиків великі втрати
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі загострюється. Бойовики наступають на Луганському і Маріупольському напрямках, намагаючись витіснити українських захисників з займаних позицій. Бійці ЗСУ впевнено тримають оборону і дають адекватну відповідь супротивнику. В результаті вогню українських військових ворог зазнав великих втрат - було знищено 3 і поранено 16 бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 8 червня, бойовики здійснили 38 обстрілів по позиціях ООС. Найбільш потужні бої проходили на Луганському і Маріупольському напрямах. Там ворог вів активні бойові дії із застосуванням забороненої і снайперської зброї поблизу Кримського, Новотошківського, Водяного, Широкино і Красногоровки. Але всі спроби противника поліпшити своє тактичне положення залишилися нереалізованими - бійці ЗСУ надійно утримували рубежі і змусили ворога припинити вогонь.

В ході потужних боїв на Луганщині четверо українських військових отримали поранення. Ще двоє бійців ООС були поранені на інших напрямках. Всі вони були госпіталізовані в медустанови, де військовим надали належну допомогу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в так званій "ДНР" передбачаються кадрові перестановки - чинного ватажка бойовиків Захарченка планують замінити на Пушиліна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?