У Росії звільнили журналістку за обурення через пісню про Путіна в дитсадку
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії звільнили журналістку за обурення через пісню про Путіна в дитсадку

У Росії звільнили журналістку за обурення через пісню про Путіна в дитсадку
Джерело:  online.ua

Російська журналістка одного з телеканалів опинилася в гучному скандалі після того, як в інтерв'ю розповіла про скандальний виступ вихованців дитячого садка, які виконали пісню для Путіна під назвою "Дядя Вова, ми з тобою".

Після цього інтерв'ю журналістку Олександру Терікову звільнили з роботи, про що вона сама розповіла на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що журналістку звільнили з формулюванням "з такими політичними амбіціями можете йти на той канал, якому давали інтерв'ю". Разом з нею роботи позбувся і програмний продюсер каналу.

Причиною гучного скандалу стала розповідь Теріковой, що в дитячому садку Нижньовартовська, в який ходить її дочка, діти на святі виконали пісню "Дядя Вова, ми з тобою", яку присвятили Путіну. Журналістка зазначила, що цей виступ п'ятирічних дітей анонсували організатори заходу як пісню про батьківщину. На думку Теріковой, з вибором цієї пісні для дітей вихователі "перегнули", про що особисто сказала їм. Але вони заперечили журналістці, зазначивши, що вийшов відмінний виступ, який сподобалося багатьом батькам.

Після того, як Терікова опублікувала відео виступу дітей з піснею "Дядя Вова, ми з тобою", а також розповіла про цей обурливий випадок в інтерв'ю "Дождю", її звільнили з роботи.

"Чомусь не хочеться, щоб командир кликав мою дочку в останній бій. Я б не відправила свою дитину і сама б не пішла в останній бій ні за" дядю Вову ", ні за будь-якого іншого дядька при владі. Слова пісні можна інтерпретувати і як заклик до суїциду, і як ототожнення Путіна з батьківщиною, що взагалі-то суперечить хоча б номінальної демократії в нашій країні",- прокоментувала журналістка скандальний виступ в дитсадку в інтерв'ю російському телеканалу.
Пізніше вона повідомила, що написала заяву про звільнення за власним бажанням, причину в якому вказала "активну громадянську позицію".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська журналістка нецензурно розкритикувала дочку Трампа в прямому ефірі, в результаті чого опинилася в гучному скандалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?