Російські прикордонники затримали ще одне судно в Азовському морі
Категорія
Події
Дата публікації

Російські прикордонники затримали ще одне судно в Азовському морі

Російські прикордонники затримали ще одне судно в Азовському морі
Джерело:  online.ua

В ніч з 8 на 9 червня в Азовському морі було затримано чергове судно російськими прикордонниками. Турецький балкер SAADET C, який прямував із Маріуполя в італійський порт Венеція, був затриманий в 15 милях на південний схід від Бердянської коси.

Про нове затримання морського судна в Азовському морі з боку ФСБ РФ повідомив журналіст Андрій Клименко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Про затримання чергового судна силовиками Путіна в Азовському морі стало відомо на підставі даних моніторингової групи "Інституту Чорноморських Стратегічних Досліджень". За даними групи, затримання судна сталося близько 01:00 ночі.

Це не перше судно, яке російські прикордонники затримали в акваторії Азовського моря. Раніше повідомлялося, що в Керченській протоці 31 травня ФСБ РФ затримала п'ять морських суден з вантажами, які йшли з Бердянська і Маріуполя.

Як повідомляв ONLINE.UA, ВМС України вирішили відповісти Росії в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?