Популярний російський актор родом з України потрапив в базу "Миротворця"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний російський актор родом з України потрапив в базу "Миротворця"

Популярний російський актор родом з України потрапив в базу "Миротворця"
Джерело:  online.ua

Відомий російський актор Гоша Куценко, який народився і виріс в Україні, потрапив в базу "Миротворця". Артиста внесли в "чистилище" за спроби легалізувати аннексію Криму, організацію порушення українського кордону з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим групи іноземних громадян і участь в пропагандистських заходах Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Миротворець".

На сайті також зазначається, що Куценко включений в "чистилище" за порушення державного кордону України при поїздках до окупованого Криму. Зокрема, на території півострова Куценко брав участь в зйомках фільму "Балканський кордон", в якому виступив в ролі актора і продюсера.

Також організатори "Миротворця" згадали, що рік тому Гоша Куценко вже був в анексованому Криму, де знімався у фільмі "Канікули президента".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в базу сайту "Миротворець" був внесений президент Сирії Башар Асад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?