Королева бензоколонки: відома українська телеведуча знову здивувала українців
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Королева бензоколонки: відома українська телеведуча знову здивувала українців

Королева бензоколонки: відома українська телеведуча знову здивувала українців
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут знову постала перед шанувальниками в несподіваному образі. На цей раз зірка стала королевою бензоколонки, на якій влаштувала full service для водіїв.

Нові фото Фреймут опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Фарбувала нігті, мила скельця окулярів, прала футболки далекобійників і одягала нові, давала в дорогу "пайок"- цибулю, кабачки і гарбуз, засівала пшеницею і цукерками в добру дорогу", - підписала нові фото Фреймут.

Також телеведуча розповіла, що за день роботи на автозаправці її клієнтами стали водії вантажівок і легковиків, мотоциклісти, далекобійники, фокусник, молодята і співробітники аварійної служби Київводоканалу. Фреймут їх "обслуговувала" в рамках нового шоу "ОЛЯ", прем'єра якого запланована на кінець літа.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Фреймут шокувала українців в образі жінки легкої поведінки, що стоїть на київській Окружній. Пізніше стало відомо, що зірка приміряла на себе образ "нічного метелика" в рамках свого нового шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?