"Падіння" гігантського Місяця на Землю: в мережі показали видовищне відео
Категорія
Технології
Дата публікації

"Падіння" гігантського Місяця на Землю: в мережі показали видовищне відео

"Падіння" гігантського Місяця на Землю: в мережі показали видовищне відео
Джерело:  online.ua

На Канарських островах було знято дивовижне космічне видовище - "падіння" Місяця на Землю. Цей момент відобразили туристи популярного курорту, розташованого недалеко від вулкана Тейде.

Видовищне відео "падіння" Місяця на Землю було опубліковано на YouTube, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що захід Місяця на вулкан Тейде був відображений за допомогою телескопічного довгофокусного об'єктива на відстані 16 км від гори на світанку. У цей момент туристи на вершині вулкана спостерігали за сходом Сонця, яке в момент зйомки знаходилося за спиною фотографа.

Експерти вже прокоментували дивовижне космічне відео. Вони пояснили, що ефекту "падіння" Місяця на Землю було досягнуто за допомогою спеціальної оптики і правильно обраної відстанні зйомки, зазначивши, що сам рух диска Місяця викликан добовим обертанням Землі навколо своєї осі, за рахунок чого створюється враження, що супутник повільно падає на нашу планету.

Як повідомляв ONLINE.UA, NASA показало захоплююче відео, в якому автори провели віртуальну прогулянку по Місяцю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?