Обстановка на Донбасі важка: бойовики активно наступають, серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Обстановка на Донбасі важка: бойовики активно наступають, серед бійців ЗСУ є поранені

Обстановка на Донбасі важка: бойовики активно наступають, серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують активний наступ на Донбасі. За минулу добу, 9 червня, вони здійснили 30 обстрілів по позиціях українських захисників, застосовуючи 82-мм міномети і 122-мм артилерію, в результаті яких поранення отримали двоє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Найбільша кількість обстрілів з боку бойовиків відзначається на Луганському напрямку - біля Новотошківського, на Маріупольському напрямку - поблизу Новоселівки другий, а також в районі Песков та Опитного, розташованих на Донецькому напрямку.

Українські військові впевнено тримають оборону і не здають своїх позицій. Вони адекватно відповідають на всі провокації супротивника, в результаті чого ворог зазнає втрат. За даними розвідки, за минулу добу було знищено двох і поранено п'ятьох бойовиків.

Також відомо про новий успіх ООС на Донбасі. За даними волонтера Юрія Мисягіна, українським військовим вдалося просунутися вперед на 1 км в районі Новотошківського на Луганщині. Там бійці ЗСУ надійно закріпилися на нових позиціях, скоротив дистанцію з окупантами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олександр Захарченко заявив про спільну мету "ЛДНР" по захопленню українських територій, по досягненню якої ватажки так званих республік будуть думати, як жити далі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?