Кіберполіція України заблокувала відомий піратський сайт
Категорія
Події
Дата публікації

Кіберполіція України заблокувала відомий піратський сайт

Кіберполіція України заблокувала відомий піратський сайт
Джерело:  online.ua

Співробітники кіберполіції України заблокували піратський сайт "kinoprostir.com", який незаконно транслював український фільм "Киборги". Адміністратором ресурсу виявився 31-річний житель Київської області, якому загрожує до 6 років в'язниці за протиправну діяльність.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції.

В ході допиту зловмисника було встановлено, що піратський сайт працював близько трьох років. Цей ресурс надавав користувачам можливість відтворювати і поширювати аудіо та відеозаписи без згоди власника авторських прав, в числі яких був український фільм "Киборги".

Повідомляється, що сума збитку, який завдав компаніям даний сайт, оцінюється в більш ніж 2,5 млн гривень. На даний момент вирішується питання про винесення підозри адміністратору піратського сайту, у якого за місцем проживання було проведено обшуки, в ході яких правоохоронці вилучили електронні носії інформації, комп'ютерну техніку, банківські картки та мобільні телефон, що підтверджують причетність чоловіка до протиправної діяльності.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Україні заборонили платіжну систему WebMoney.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?