Потужний сигнал: Порошенко прокоментував підсумки саміту "великої сімки"
Категорія
Політика
Дата публікації

Потужний сигнал: Порошенко прокоментував підсумки саміту "великої сімки"

Потужний сигнал: Порошенко прокоментував підсумки саміту "великої сімки"
Джерело:  online.ua

Український президент Петро Порошенко привітав підсумки саміту "великої сімки", який проходив 8-9 червня в Канаді. Він подякував членам клубу найвпливовіших країн світу за підтримку України.

Відповідний пост Порошенко опублікував на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Вдячний лідерам "великої сімки" та ЄС за потужний сигнал підтримки України. Саміт в Шарлевуа і мої контакти з керівництвом Сімки напередодні цієї зустрічі підтверджують, що Україна знаходиться серед ключових пріоритетів вільного світу", - написав Порошенко.

Він також наголосив на важливому для України посланні G7 по Росії, в якому лідери "великої сімки" закликали Москву позбутися ілюзій і сумлінно виконувати взяті на себе зобов'язання.

"Умови гранично чіткі: спочатку повага до міжнародного права, припинення агресії на Донбасі і повернення Криму Україні. В іншому випадку ціна для Москви за її агресію проти України і втручання у внутрішні справи інших держав і надалі буде зростати", - прокоментував український гарант заключну заяву "великої сімки" по РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за підсумками саміту G7 було прийнято важливе для України рішення по Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?